TRANSPORT

Usluge transporta koje pružamo

Usluga transporta je neizostavan dio poslovanja bilo koje tvrtke. Unaprijedite i ubrzajte svoje poslovanje, fokusirajte se na stvari koje su zaista bitne, a nama prepustite da sigurno i na vrijeme obavimo transport Vašeg tereta. U ponudi imamo velik broj usluga kako bi smo Vam olakšali poslovanje. Cilj našeg poslovanja je izgradnja kvalitetnog odnosa i suradnje s klijentom pa Vam temeljem toga omogućavamo kvalitetne usluge transporta. Naša ponuda sastoji se od cestovnog, pomorskog, željezničkog transporta, a djelujemo i izvan granica Hrvatske. U Hrvatskoj je najrazvijeniji cestovni promet, a slijedi ga željeznički. Zračni nije toliko razvijen, ponajviše zbog zemljopisnog oblika i nevelikosti Hrvatske, stoga smo se fokusirali da svaki od prihvatljivih kanala prijevoza pokrivamo punom parom.  

 

POVIJEST TRANSPORTA

Povjest prijevoza je veoma duga, a započinje od jednostavnih, pretpovijesnih splavi do nadzvučnih putničkih aviona. Stoljećima je jedini način kretanja bilo hodanje ili korištenje životinja za vuču i nošenje tereta. Izum kotača oko 3500. pr. kr., a potom i vozila na kotačima, potaknuo je ubrzani razvoj prijevoza. Danas je priča drugačija, prijevoz je na enormno visokom nivou i samo kvalitetnim i ustrajalim radom mogu se pratiti standardi današnjice. Ukoliko Vaša firma djeluje ozbiljno a još uvijek nemate razvijenu transportnu organizaciju, obratite nam se bez straha, uštedite Vaše vrijeme i novac, a mi ćemo osigurati da Vašem poslovanju ozbiljnu i kvalitetnu perspektivu.  

Željeznički transport

Pomorski transport

 Cestovni  transport

Cestovni transport - prikaz kamiona kao svakodnevnog transporta

Međunarodni transport

Međunarodni transport - prikaz svih varijanti prijevoza tvrtke

Vaš partner - Signumšped

Cestovni transport, logistika, carinsko posredovanje! Signumšped Vam stoji na usluzi!

Stavljajući klijente na prvo mjesto, osiguravajući stalnu komunikaciju i slušajući Vaše prijedloge ostvarujemo rast već duži niz godina. Dominatni smo na  području transporta i logistike a ujedno nudimo i dodatne usluge kako bi olakšali Vaše poslovanje i učvrstili daljnju suradnju.