SIGNUMŠPED

ŠPEDICIJA, LOGISTIKA I CARINJENJE

 

w

Komunikacija s Vama!

Cijenimo naše klijente i održavamo visok nivo poslovne komunikacije koja je u današnje vrijeme neophodna. Borba na tržištu je ozbiljna stvar, stoga prilazimo svakom klijentu ozbiljno. Konstantnim trudom,omjerom cijena i usluge držimo se u samom vrhu poslovanja.

Rješavamo sve probleme!

Naš stručni tim educiran je kako bi sve poteškoće rješio brzo, efikasno i bez dodatnih problema. Špedicija kao jedna od glavnih grana tvrtke razvijena je na maksimalnom nivou, uštedite vrijeme i novac, prepustite se bezbrižno te fokusirajte na Vaše poslovanje.

Razmišljamo unaprijed!

Signumšped špedicija – Pripremljeni smo za sve scenarije koji se mogu dogoditi pri transportu ili carinjenju. Dugogodišnji rad u ovom segmentu poslovanja omogućio nam je uvid u sve moguće situacije sa kojima se nosimo bez problema.

MISIJA

Nema tog problema koji se ne može riješiti. I nema tog posla koji se ne može usavršiti. Naša misija je pružiti samo najbolju moguću uslugu organizacije i provedbe najsloženijih logističkih izazova koji uključuju:

  • specijalizirane poslove međunarodnog otpremništva
  • kompjuterski nadzor i organizaciju logističkih aktivnosti
  • stalno usavršavanje u praćenju transportnih trendova te praćenje u korak svih dostignuća umreženog globalnog svijeta

VIZIJA

Kažu da je biti na vrhu – kraljevski osjećaj! No da bi ste zaista pripadali tamo morate svojim klijentima pružiti kraljevski tretman, ali ne samo njima već i njihovim pošiljkama i robama. Zato je naša vizija ostati na vrhu jednog od najjačih regionalnih tvrtki u području međunarodnog transporta!

Svaki dan donosi novi izazov i mi se radujemo svakom od njih!

Kontaktirajte nas i primite kraljevski tretman!

Stupite s nama u kontakt ili zatražite izračun carinskih davanja!
KontaktIzračun carinskih davanja

Stavljajući klijente na prvo mjesto, osiguravajući stalnu komunikaciju i slušajući Vaše prijedloge ostvarujemo rast već duži niz godina. Dominatni smo na  području transporta i logistike a ujedno nudimo i dodatne usluge kako bi olakšali Vaše poslovanje i učvrstili daljnju suradnju.